15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: От такива мачове се вади много

Янко Янков: От такива мачове се вади много

Такива двубои им трябват на нашите момчета, смята наставникът на Шумен

Категорично неприятна загуба, защото 37 минути водим и наистина играем добре. Мисля, че този път се възползвахме от по-късата пейка на Левски и в по-голяма част от мача бяхме по-добри. Искам да поздравя момчетата за страхотната игра и от такива мачове се вади много. Такива двубои им трябват на нашите момчета, за да може да израстваме и като играчи, и като характери. Пак повтарям, поздравявам момчетата за силната игра и благодаря за невероятната подкрепа от феновете. Заслужават в Шумен да гледат такъв баскетбол и дано… До края на сезона имаме още две домакинства и дано напълнят залата още повече“, пожела си наставникът на Шумен Янко Янков след двубоя с Левски.

Левски се измъчи, но взе победа в Шумен (видео)

Ето и какво бе мнението за срещата на баскетболиста на Шумен Константин Паисиев:

„Добре играхме, но накрая още малко ни трябваше. Стегнаха защитата Левски, стегнаха и нападението, и се видя, че ни беше по-трудно да вкараме кош. Никой не можа да поеме отговорност накрая.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани