14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДжеймс Хардън се скри от медиите отвъд океана, Филаделфия готви глоба

Джеймс Хардън се скри от медиите отвъд океана, Филаделфия готви глоба

Сиксърс може да накажат гарда с до $400 000 за всеки пропуснат мач

Джеймс Хардън си гарантира още една глоба. Очаква се гардът да получи парична санкция от Филаделфия, съобщават американските медии.

Според информацията, причина за това е липсата на 196-сантиметровия баскетболист в деня за медии отвъд океана. Джеймс Хардън все още настоява да бъде трейднат в друг отбор в лигата. Според слуховете, желанието му е да премине в Лос Анджелис Клипърс.

Според ESPN, ако ситуацията се проточи, то Джеймс Хардън може да бъде наказан с до $400 000 за всеки един пропуснат двубой, включително и за тези от подготвителния период.

За евентуален трейд около Джеймс Хардън се заговори още през юни. Тогава MVP в НБА през 2018 г. избра опцията в договора си с клуба за още един сезон на стойност $35.6 млн.

Джеймс Хардън се присъедини към състава на Филаделфия през февруари 2022 г. През последния сезон с екипа на Сиксърс той записва средно по 21 точки, 6.1 борби и 10.7 асистенции в общо 58 мача в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани