9.4 C
София
вторник, май 14, 2024
НачалоНБАДжейлън Брънсън блесна с личен рекорд за 3-1 за Ню Йорк (видео)

Джейлън Брънсън блесна с личен рекорд за 3-1 за Ню Йорк (видео)

Никс на победа от полуфинал на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Джейлън Брънсън влезе в кошмарите на Филаделфия, след като регистрира личен рекорд в плейофите на НБА от 47 точки. Това се случи при успеха на неговия Ню Йорк с 97:92 като гост за 3-1 в серията от първия кръг на елиминациите на Изток.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Брънсън бе 18/34 при стрелбата си от игра за Никс, като гарнира страхотното си представяне с 10 асистенции за дабъл-дабъл. Освен това, гардът бе 9/11 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници О Джи Онуноби също стигна до двойните показатели – 16 и 14 борби. Майлс МакБрайд финишира с 13 точки.

Джоел Ембийд бе най-добър за Филаделфия с 27 точки, 10 борби и 6 асистенции. Тайрис Макси се отчете с 23, 6 борби и 6 асистенции. Кели Убре Джуниър остана с 19 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите заличиха пасив от 10 точки от края на първата част, като в последния период Джейлън Брънсън бе сред реализаторите за Никс, които направиха серия от 6-0 за 86:81. До финалната сирена Ню Йорк така и не даде лидерството повече.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Ню Йорк има нужда от само една победа, за да си гарантира място на полуфиналите в Източната конференция. Това може да се случи още на 30 април.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани