11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАДенвър срази Далас на старта на новия турнир в НБА (видео)

Денвър срази Далас на старта на новия турнир в НБА (видео)

Никола Йокич спечели дуела с Лука Дончич

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър започна по успешен начин участието си в новия турнир на НБА, който се провежда по време на сезона. Шампионите издържаха срещу Далас след 125:114 у дома в среща от група Б на Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич приключи с 33 точки за Денвър, гарнирани с 14 борби и 9 асистенции, като бе 14/16 при стрелбата си от игра. Майкъл Портър Джуниър добави 24 и 9 борби. С по 18 точки се разписаха Джамал Мъри и Арън Гордън, като първият направи и 13 асистенции.

Лука Дончич бе най-добър за Далас с 34 точки, 10 борби и 8 асистенции. Кайри Ървинг финишира с 22 и 7 борби. С по 13 точки и 5 борби останаха Грант Уилямс и Джош Грийн. 

КЛЮЧЪТ: Нъгетс бяха напред с 20 точки в третия период, но Лука Дончич и компания се върнаха в играта и сведоха пасива си до 8 точки в края. Все пак Нъгетс стигнаха до триумфа, благодарение на Джамал Мъри, Реджи Джаксън и Никола Йокич, които оформиха крайното 125:114 в полза на Денвър.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 ноември Денвър ще срещне Лос Анджелис Клипърс, докато на 11-ти Далас ще играе срещу „ножиците“.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани