13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАМилуоки не се огъна пред Ню Йорк на старта на новия турнир...

Милуоки не се огъна пред Ню Йорк на старта на новия турнир в НБА (видео)

Бъкс изтръгнаха успеха със серия от 9-2 в края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки дебютира с победа в новия турнир на НБА, който се провежда за първи път по време на сезона отвъд океана. Бъкс надделяха над Ню Йорк със 110:105 като гости в мач от група Б на Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Деймиън Лилард поведе колоната на реализаторите за Милуоки с 30 точки, като бе безгрешен от фаул линията – 12/12. Янис Адетокунбо добави 22, 8 борби и 6 асистенции. Джей Краудър се разписа с 14 точки и 6 борби.

Джейлън Брънсън бе най-добър за Ню Йорк с 45 точки и 5 борби, като бе 17/30 при стрелбата си от игра. Куентин Граймс вкара 17. Джулиъс Рандъл остана с 16 точки, 12 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Милуоки имаше аванс от 14 точки в третия период, но Никс не се отказаха и в последния стигнаха до обрат след тройка на Джейлън Брънсън за 103:101 1.10 мин. преди края. Гостите обаче се вдигнаха и чрез серия от 9-2, дело на Деймиън Лилард и Брукс Лопес, си гарантираха успеха с крайното 110:105.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 ноември Бъкс ще имат мач срещу Шарлът, докато същият ден Ню Йорк ще спори с Вашигтон.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани