13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНационални отбориДве зали в Манила в готовност да приемат още мачове от световното...

Две зали в Манила в готовност да приемат още мачове от световното първенство

Организаторите имат опасения за тайфун в Окинава

Манила може да приеме повече мачове от световното първенство. Организаторите имат опасения за тайфун в Окинава (Япония) в близко бъдеще, потвърди президентът на федерацията на Филипините Ал Панлилио.

„В най-лошия случай, ако не могат да играят срещите в Окинава, те ще преместят тимовете от две групи във Филипините. Ще се използват две зали, но в различни часове от останалите. В момента просто се надяваме на най-доброто„, обясни Ал Панлилио, който потвърди, че ФИБА има извънреден протокол за подобни ситуации.

При лошо време двубоите от групите Е (Германия, Финландия, Австралия и Япония) и F (Словения, Кабо Верде, Грузия и Венецуела) ще се проведат във Филипините. Шампионатът на планетата стартира на 25 август и ще приключи на 10 септември. 

Окинава, която е разположена между Източнокитайско море и Тихия океан, е предразположена към тайфуни, особено в периода от юни до ноември.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани