11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЦСКА взе национал

ЦСКА взе национал

Завръщам се в ЦСКА, защото това е клубът, в който тръгнах от дете, признава Васил Бачев

ЦСКА обяви привличането на поредното си ново попълнение. От клуба разкриха, че ще разчитат от следващия сезон на национала Васил Бачев, който започва своя професионален път при „червените“.

„Завръщам се в ЦСКА, защото това е клубът, в който тръгнах от дете. Винаги съм искал да бъда част от мъжкия отбор. Израснал съм, гледайки мачовете в пълната зала на „Българска армия“ и съм си представял как играя пред тази невероятна публика. Уверен съм, че ще надградя своята игра и ще изградим страхотен колектив“, заяви Васил Бачев по повод преминаването си в ЦСКА.

„От една страна при нас идва един от най-добрите атакуващи гардове в България. Но има и емоционален момент, тъй като привличаме баскетболист, който е бил част от нашата школа„, бе мнението на треньора на ЦСКА Росен Барчовски относно привличането на Васил Бачев.

Както по-рано днес стана ясно, Васил Бачев се раздели с Академик, като в Пловдив прекара последните 10 години от кариерата си.

ПрезGoogle
ИзточникCSKA-basket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани