19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаДанте Екзъм със скъсано сухожилие след боя в Мадрид (видео)

Данте Екзъм със скъсано сухожилие след боя в Мадрид (видео)

Лекарят на Партизан поиска доживотно отстраняване за Гершон Ябуселе

Баскетболистът на Партизан Данте Екзъм е със скъсано сухожилие на пръст на крака и нараняване на горната устна след масовия бой, който си спретнаха играчите на Реал Мадрид и сръбския гранд преди ден в испанската столица. 196-сантиметровият австралиец бе хванат за врата от Гершон Ябуселе, а след това бе повален на паркета.

Начинът, по който Ябуселе го хвърли с техника от джудото, е за затвор, доживотно отстраняване. В резултат на това Екзъм можеше да си счупи гръбнака, да си нарани сериозно главата, кариерата му можеше да приключи. Беше ужасно. Никога през живота си не съм виждал подобно нещо„, заяви лекарят на Партизан Мома Яковлевич.

Страстите не се уталожиха и след двубоя. Бащата на Данте Екзъм – Сесил пожела да види сина си, но не получи разрешение от охраната в „Паласио де Депортес“ и влезе в конфликт с гардовете. В крайна сметка обаче напрежението бе за кратко.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] Данте Екзъм получи травма в крака миналата седмица, след като хвърлен на паркета от Гершон Ябуселе по време на мелето в Мадрид, което двата отбора си спретнаха в края на втория двубой от серията. След него последният бе наказан за пет срещи. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани