18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаРуди Фернандес за боя в Мадрид: Трябва да се извиним

Руди Фернандес за боя в Мадрид: Трябва да се извиним

Това е нещо, което не трябва да виждате, убеден е един от най-опитните в състава на Реал

Това, което преживяхме… трябва да се извиним на нашите фенове, на всички фенове на баскетбола. Това е нещо, което не трябва да виждате. В тези моменти пулсът ти e много висок и понякога се случват грешки. Това беше един от тези моменти„, заяви един от най-опитните в състава на Реал Мадрид Руди Фернандес по повод масовия бой, който прекъсна мач №2 от 1/4-финалната плейофна серия между испанския гранд и Партизан в Евролигата.

Да се ​​надяваме, че всички играчи, както техните, така и нашите, са добре, за да играят баскетбол, затова сме тук. Ние сме тук, за да се забавляваме хората, да се насладят на Евролигата, която е една от най-добрите лиги в света„, добави 38-годишният испанец.

Слушах Желко Обрадович на пресконференцията. Мисля, че това е трудна ситуация, и тя е такава за всички. Изпитвал съм го. Трудно е да живееш с това. Да, имахме домакинско предимство, но Партизан игра по-добре от нас. Причината да сме тук е баскетболът. Техният отбор, както и нашият, са тимове, които са склонни да правят добро баскетболно шоу. Не можем да си позволим да повторим това, което се случи в тези последни минути. Трябва да се успокоим. Трябва да се борим до края, това прави Реал Мадрид. Сега трябва да помислим за следващия мач и как да се насладим на играта„, сподели носителят на 2 трофея от Евролигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани