18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт изпусна Юта (видео)

Голдън Стейт изпусна Юта (видео)

Уориърс допуснаха серия от 0-5 в последните 7.8 секунди на срещата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт претърпя 11-то поражение като гост в НБА през този сезон. Шампионите в лигата загубиха при визитата си на Юта със 123:124.

НАЙ-ДОБРИ: Голдън Стейт бе без Стеф Къри, Дреймънд Грийн и Андрю Уигинс. В тяхно отсъствие Джордан Пул изравни личния си рекорд в НБА през 2022/2023, след като отбеляза 36 точки, допълнени от 8 асистенции. Джонатан Къминга вкара 24 плюс 5 борби. Клей Томпсън се отчете с 22 точки.

За Юта не играха Лаури Марканен и Майк Конли. От тeхните колеги Джордан Кларксън бе най-добър с 22 точки и 9 асистенции. Малик Бийзли и Симоне Фонтекио се разписаха с по 18. Колин Секстън остана със 17 точки.

КЛЮЧЪТ: 13.3 секунди преди края Уориърс бяха напред със 123:119, след като Джордан Пул бе точен от линията за изпълнение на наказателни удари. Джаз обаче не се отказаха и след серия от 5-0, дело на Малик Бийзли и Симоне Фонтекио, дошла в последните 7.8 секунди, стигнаха до победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 декември Голдън Стейт ще има за съперник Бостън, докато ден по-рано Юта ще играе срещу Минесота.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани