11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАДжими Бътлър с първи трипъл-дабъл в НБА от две години (видео)

Джими Бътлър с първи трипъл-дабъл в НБА от две години (видео)

Маями излъга Сан Антонио у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Джими Бътлър регистрира първия си трипъл-дабъл в НБА от повече от две години. Това се случи при успеха на неговия Маями над Сан Антонио със 116:104 у дома. Така „горещите“ вече имат баланс от 28-24 и са седми в Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър остави на сметката на Маями 17 точки, допълнени от 11 борби и 11 асистенции. Самият той коментира представянето си така: „Винаги съм готов да печеля.

От неговите колеги Тайлър Хиро се разписа с 24 точки, 6 борби и 7 асистенции. Бам Адебайо финишира с 20 и 5 борби. Тери Розиър се отчете с 13 точки и 5 асистенции.

Девин Вайсел и Трей Джоунс бяха най-резултатни за Сан Антонио с по 19 точки, като вторият направи и 6 асистенции. Виктор Уембаняма остана с 18 и 13 борби.

КЛЮЧЪТ: Хийт си гарантираха успеха в началото на последната четвърт със серия от 14-4, започната от Джими Бътлър и Бам Адебайо, с която дръпнаха с 89:79. До финалната сирена „горещите“ не допуснаха обрат.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 февруари Маями ще играе срещу Бостън, докато утре сутрин Сан Антонио ще излезе срещу Орландо.

СТАТИСТИКА ОТ САН АНТОНИО – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани