8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт без Дреймънд Грийн в следващия си мач в плейофите на...

Голдън Стейт без Дреймънд Грийн в следващия си мач в плейофите на НБА

Крилото получи наказание, след като стъпи на гърдите на Домантас Сабонис

Баскетболистът на Голдън Стейт Дреймънд Грийн бе наказан за един мач. Това означава, че 4-кратният шампион в НБА с Уориърс ще пропусне третия двубой от плейофната серия срещу Сакраменто, който ще бъде на 21 април.

33-годишният баскетболист бе санкциониран, след като стъпи на гърдите на Домантас Сабонис по време на втория двубой от серията в елиминациите на Запад. Срещата бе спечелена от „кралете“ със 114:106.

Заради станалото Дреймънд Грийн бе изгонен, докато литовският национал бе наказан с техническо нарушение, след като хвана крака на своя съперник.

След срещата самият Дреймънд Грийн заяви, че не е искал да настъпи Сабонис, като го е направил случайно, тъй като е имал нужда от нещо, на което да се опре, след като го е хванал за крака.

Междувременно стана ясно, че Домантас Сабонис е с натъртване на гръдната кост, като участието му в следващия мач на Сакраменто е под въпрос.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани