7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаВтора грешна стъпка за Рилски във ФИБА Къп (видео)

Втора грешна стъпка за Рилски във ФИБА Къп (видео)

Самоковци не успяха да спрат Прометей

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист допусна втора поредна загуба във ФИБА Къп. Самоковци отстъпиха на украинския Прометей със 76:89 в мач от група B, който се игра в “Арена Самоков”.

НАЙ-ДОБРИ: Николас Карвачо завърши с 14 точки за Рилски спортист. Брендън Браун и Павлин Иванов добавиха по 13, като вторият направи и 6 асистенции. Деян Карамфилов се отчете с 11 точки.

Бившият баскетболист на Милуоки и Орландо в НБА Рашaд Вон бе над всички за Прометей с 27 точки и 6 асистенции, включително 5 тройки. Майк Майърс се включи от пейката с 16 и 8 борби. Бившият възпитаник на университета Мемфис Ди Джей Стивънс остави срещу името си 15 точки и 7 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Двата състава бяха доста изравнени през по-голямата част от времето с изключение на втория период. Тогава украинците направиха серия от 14-2, дело на Рашaд Вон, Ди Джей Стивънс и Денис Лукашов, което ги изведе до 49:35. До края на двубоя въпреки опитите на домакините, Прометей успя да запази аванса си и да стигне до победата с 89:76.

И ОЩЕ: Самоковци са с баланс от 0-2 и са последни в своята група, докато Прометей е с 2-0 и лидер. Второто място е за Киев с 1 успеха и 1 поражение, колкото има и Капфенберг. За да продължи напред българският тим, трябва да спечели утре (29 януари) срещу Киев от 18.00 ч., но преди това ще трябва Прометей да бие Капфенберг.

СТАТИСТИКА ОТ ПРОМЕТЕЙ – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани