10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАВезенков и Сакраменто не успяха да спрат лидера в Западната конференция (видео)

Везенков и Сакраменто не успяха да спрат лидера в Западната конференция (видео)

Българинът и отборът му загубиха от Минесота у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Сакраменто допуснаха пето домакинско и общо 11-то поражение в НБА този сезон. Крилото и съотборниците му паднаха от лидера в Западната конференция Минесота с 98:110.

НАЙ-ДОБРИ: Българинът игра 8 минути за Сакраменто, след като се включи от пейката. В тях Александър Везенков овладя 1 борба плюс 1 открадната топка, но не успя да се разпише.

От неговите колеги ДиАрън Фокс финишира с 27 точки и 6 асистенции. Кийгън Мъри добави 20 и 7 борби. Домантас Сабонис оформи нов трипъл-дабъл – 17 точки, 10 борби и 10 асистенции.

Антъни Едуардс бе най-добър за Минесота с 34 точки, 5 борби и 10 асистенции. Руди Гобер се отчете с 21 и 17 борби. Джейдън МакДаниелс приключи с 20 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Кингс се доближиха на 5 точки от съперника за 95:100 след кош на Трей Лайлс две минути преди края. Гостите обаче отговориха със серия от 7-0, дело на Джейдън МакДаниелс и Антъни Едуардс, с което си гарантираха успеха, дошъл с крайното 110:98.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 декември Сакраменто на Александър Везенков ще играе срещу Портланд, докато Минесота ще има визита на Оклахома. 

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани