9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАСВЕЛ повали Химки (видео)

АСВЕЛ повали Химки (видео)

Французите заличиха пасив от 15 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: АСВЕЛ заличи пасив от 15 точки, за да обърне Химки и да приключи по перфектен начин седмицата в Евролигата. Тимът на Ти Джей Паркър удари руския гранд с 90:84 у дома в последния мач от 15 кръг в турнира на богатите. Французите имат в актива си 5 успеха и 9 поражения, което ги поставя на 15-то място в класирането, докато съперникът им е на дъното с 2 победи и 13 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Гершон Ябуселе се разписа с 20 точки и 5 борби за АСВЕЛ. Норис Коул добави 19. Мустафа Фал приключи с 16 точки, 6 борби и 5 асистенции.

Девин Букър бе най-резултатен за Химки с 26 точки. Алексей Швед се отчете с 14 и 10 асистенции. Йонас Йеребко остана с 10 точки и 6 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 3 минути преди края Алексей Швед напусна игра, след като изчерпа лимита си от лични нарушения. Норис Коул и Чарлс Кахуди изведоха АСВЕЛ напред с 84:79 и до финалната сирена нищо не се промени.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 декември АСВЕЛ ще приеме лидера ЦСКА Москва, а ден по-късно Химки ще гостува на Валенсия.

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – ХИМКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани