14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАВезенков и Сакраменто елиминираха Голдън Стейт от битката за място в плейофите...

Везенков и Сакраменто елиминираха Голдън Стейт от битката за място в плейофите на НБА (видео)

Две минути за българина срещу Уориърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Сакраменто продължават битката за място в плейофите на НБА. Крилото и колегите му подчиниха Голдън Стейт след 118:94 у дома в мач от турнира, който ще определи последните участници в елиминациите на Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Александър Везенков получи две минути в игра за Кингс, като овладя 1 борба, но не успя да се разпише.

От неговите колеги Кийгън Мъри се отчете с 32 точки и 9 борби. ДиАрън Фокс финишира с 24 и 6 асистенции. Харисън Барнс се разписа със 17 точки.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 22 точки. Джонатан Къминга и Моузес Муди вкараха по 16, като първият овладя и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините натрупаха аванс от 16 точки, но след това Уориърс успяха да намалят до 50:54. След паузата гостите се доближиха на 1 точка, но Кингс направиха серия от 19-5, водени от Кийгън Мъри и ДиАрън Фокс и до финалната сирена не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 април (събота) от 4.30 ч. българско време Александър Везенков и компания ще излязат срещу Ню Орлиънс. Победителят ще заеме последната позиция в елиминациите на Западната конференция.

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани