13.6 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАЛейкърс стигнаха до плейофите в НБА, след като биха Ню Орлиънс (видео)

Лейкърс стигнаха до плейофите в НБА, след като биха Ню Орлиънс (видео)

"Езерняците" ще играят срещу Денвър в първия кръг на елиминациите на Запад

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс си осигуриха място в плейофите на НБА този сезон. Това се случи след като „езерняците“ отказаха Ню Орлиънс със 110:106 като гости в мач от турнира на Запад и в първия кръг на елиминациите ще се изправи срещу Денвър.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс се отчете с 23 точки, 9 борби и 9 асистенции за Лейкърс. ДиАнджело Ръсел добави 21 и 6 асистенции. Антъни Дейвис бе много полезен и стигна до дабъл-дабъл – 20 точки и 15 борби.

Зайън Уилямсън бе над всички за Ню Орлиънс с 40 точки плюс 11 борби и 5 асистенции, но получи контузия по време на мача. Трей Мърфи III финишира с 12. Брандън Инграм остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: 3.19 мин. преди края резултатът бе равен – 95:95, но след това Антъни Дейвис, ДиАнджело Ръсел и Остин Рийвс изведоха Лейкърс до победата с крайното 110:106. Тимът от Ел Ей бе по-точен при стрелбата от тройката – 14/35 срещу 9/30 за Пеликанс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Ню Орлиънс има още един шанс да достигне до плейофите. На 20 април (събота) от 4.30 ч. българско време Пеликанс ще играят срещу Сакраменто на Александър Везенков. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани