19.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаВезенков и Олимпиакос се изкачиха на върха в Евролигата (видео)

Везенков и Олимпиакос се изкачиха на върха в Евролигата (видео)

Крилото и съотборниците му бяха безпощадни срещу Армани Милано

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков се завърна в игра, а Олимпиакос излезе начело в класирането на Евролигата. Празникът в Пирея стана троен, след като селекцията на Йоргос Барцокас се справи с Армани Милано с 82:66 в мач от 17 кръг в турнира на богатите.

Снимка: Olympiacos B.C./Фейсбук

И ОЩЕ: Александър Везенков игра 22 минути за „червено-белите“, в които се разписа с 8 точки, 3 борби, 2 асистенции, 1 открадната топка и 1 чадър. При стрелбата си националът бе 1/4 от средно разстояние и 2/3 от тройката.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

НАЙ-ДОБРИ: Алек Питърс даде тон на Олимпиакос с 16 точки и 5 борби. Томас Уолкъп добави 10.

Били Байрън единствен финишира с двуцифрен точков актив за Армани Милано – 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Александър Везенков и компания демонстрираха страхотна игра в защита през второто полувреме, в което лимитираха съперника до 28 точки, с което прекъснаха серията му от три поредни успеха. В третия период гостите имаха едва 6 точки срещу 15 за Олимпиакос, който поведе с 59:44 в края му и никога не погледна назад.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КАКВО ПРЕДСТОИ: Олимпиакос на Александър Везенков, който е с баланс от 11-6, ще играе срещу Монако на 10 януари. Същият ден Армани Милано, който е с 6-11, ще спори с АЛБА в Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани