19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАДуейн Уейд, Дирк Новицки, Пау Гасол и Тони Паркър влязоха в Залата...

Дуейн Уейд, Дирк Новицки, Пау Гасол и Тони Паркър влязоха в Залата на славата в НБА (видео)

Клас 2023 включва още легендарния треньор Грег Попович и Беки Хамън

Шампионът в НБА с Далас от 2011 г. Дирк Новицки, двукратният първенец в лигата с Лейкърс Пау Гасол, 4-кратният носител на трофея „Лари О’Брайън“ със Сан Антонио Тони Паркър и притежателят на 3 шампионски пръстени с Маями Дуейн Уейд влязоха официално в Залата на славата отвъд океана. Това се случи на емоционална церемония, която се проведе в Спрингфийлд, щата Масачузетс.

Клас 2023 на Залата на славата в НБА включва още една от легендарните фигури в треньорството Грег Попович, извел Спърс до пет титли в най-силното първенство в света в периода от 1999 г. до 2014 г., както и Беки Хамън, която е участничка в 6 издания на Мача на звездите отвъд океана, а понастоящем треньор на Лас Вегас, с който през 2022 г. достигна до златото в женската НБА.

В Залата на славата бяха въведени още бившите наставници Джийн Киди, Гари Блеър, Дейвид Хиксън, Джийн Бес и Джим Валвано. 

Вижте сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани