12.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид прегази Макаби Тел Авив (видео)

Реал Мадрид прегази Макаби Тел Авив (видео)

Испанският гранд навъртя 18 тройки в срещата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид се изкачи на второто място в класирането на Евролигата. Това се случи, след като отборът на Чус Матео не остави шансове на Макаби Тел Авив след 98:65 у дома в мач от 17 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса и Питър Корнели вкараха по 18 точки за Реал Мадрид, като вторият овладя и 5 борби. Гершон Ябуселе добави 16 и 8 борби. Фабиен Козе се разписа с 11.

Джейлън Адамс бе най-добър за Макаби Тел Авив с 15 точки. Джош Небо остана с 11 и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Испанският гранд демонстрира по-точен мерник от далечна дистанция – 54.5% (18/33) срещу 19.4% (6/31) за Макаби Тел Авив. Освен това, домакините спечелиха битката и под двата ринга, след като овладяха общо 42 срещу 35 борби за носителя на Купата на лигата в Израел.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия кръг, на 10 януари Реал Мадрид, който е с баланс от 11-6, ще има за съперник Цървена Звезда. Макаби Тел Авив, който заема деветото място с 9 успеха и 8 поражения, пък ще играе срещу Партизан на 11 януари.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани