12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаВезенков изтормози и Реал Мадрид в Евролигата (видео)

Везенков изтормози и Реал Мадрид в Евролигата (видео)

Българинът вкара 16 точки в коша на "Белия балет"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Олимпиакос стартираха натоварената седмица в Евролигата със загуба. Българинът и отборът му не успяха срещу Реал Мадрид след 67:75 като гости в мач от 24 кръг в турнира на богатите. Гръцкият гранд е с баланс от 12-9 и заема шесто място в класирането, докато испанците са лидери с 19 успеха и 3 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: И този път Александър Везенков бе над всички за Олимпиакос, след като вкара 16 точки след 3/3 от средно разстояние, 2/3 зад дъгата и 4/4 от линията за изпълнение на наказателни удари. На сметката си крилото остави още 6 борби и 1 открадната топка за 34 минути на паркета като титуляр.

От неговите колеги Тайлър Дорси се отчете с 13 точки. Костас Слукас остана с 12.

Томас Юртел бе най-добър за Реал Мадрид с 20 точки. Еди Таварес и Гершон Ябуселе останаха с по 11 и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: 2 минути преди края резултът бе равен – 65:65, след като Олимпиакос профука аванс от 14 точки от първото полувреме. Мадридчани обаче не спряха дотук и чрез Еди Таварес, Руди Фернандес и Гершон Ябуселе оформиха крайното 75:67.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 февруари Александър Везенков и Олимпиакос ще гостуват на Баскония, докато Реал Мадрид ще приеме Зенит. 

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ОЛИМПИАКОС 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани