15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияКръстан Кръстанов играл със специална мотивация в Плевен

Кръстан Кръстанов играл със специална мотивация в Плевен

Баскетболистът на Ямбол посвети победата над Спартак на приятелката си

Кръстан Кръстанов разкри, че е имал допълнителна мотивация за двубоя в Плевен. Центърът помогна на Ямбол да спечели срещу Спартак с 95:88 след продължение, след като се отчете с 22 точки и 17 борби за дабъл-дабъл плюс 1 асистенция и чадър за 44 минути на паркета.

Доста тежък период за нас през последните седмици. Борихме се с коронавирус. Дълго време не тренирахме. Горе-долу сме на една седмица тренировки. Знаехме, че трябва да се реваншираме в този мач след онзи в Пловдив. Показахме, че каквото и да става ще се борим от първата до последната секунда. Дори когато изоставахме с 10 точки, 2 минути преди края, не спряхме да се борим. И двата отбора заслужаваха да победят, но в крайна сметка късметът бе на наша страна„, сподели Кръстан Кръстанов.

Рожденият ден на моята приятелка ми даде мотивация. Искам да я поздравя и да й кажа, че я обичам и много държа на нея. Казах й, че тази победа ще бъде за нея и ще направя всичко възможно да дам най-доброто от себе си. Трудна, но доста сладка победа, която ни дава самочувствие и прави пътя към плейофите по-лесен. Излизаме всеки мач да се борим за успеха„, каза още баскетболистът на Ямбол.

Ямбол заличи пасив от 12 точки, мина през продължение и спечели в Плевен

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани