11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияВасил Христов: Успяхме да променим нещата след почивката, станахме по-организирани

Васил Христов: Успяхме да променим нещата след почивката, станахме по-организирани

Радващото е, че успяхме да спечелим не толкова от гледна точка на класирането, колкото до това да проявим характер, каза още треньорът на Балкан

„Не беше особено красив двубой за гледане. През първото полувреме особено бяхме много разсеяни, допускахме много грешки. Резултатността беше много ниска, което не е типично за нас. Имахме и цели 8 грешки на полувремето. Успяхме да променим нещата след почивката, станахме по-организирани и най-важното – успяхме да излезем от трудна ситуация„, обясни треньорът на Балкан Васил Христов след победата над Черно море Тича с 80:68 в мач от 30 кръг в НБЛ. 

„Накрая се контузи и Ерик Адамс, тепърва ще видим какво е положението му. Радващото е, че успяхме да спечелим не толкова от гледна точка на класирането, колкото до това да проявим характер. Защото трудни ситуации ще има и в предстоящите мачове. До края на сезона и ние трябва да сме готови за тях. Състоянието на Митко Димитров не е нещо тежко, просто решихме да не рискуваме с пускането му в игра“, обясни наставникът на „зелените“, които са с баланс от 20-10 и в момента са трети. 

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани