16.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияГеорги Давидов: Вече почвам да усещам отбора и настроенията вътре в него

Георги Давидов: Вече почвам да усещам отбора и настроенията вътре в него

В последните минути може би някои от основните ни играчи не издържаха физически, добави наставникът на Черно море Тича

„Доста грозен мач за гледане, но от друга страна доста полезен за нас. Вече почвам да усещам отбора и настроенията вътре в него, това за мен е много полезно. Но също така е полезно за целия отбор, защото ние трябва да се научим да бъде твърде и да играем по-смело и като гости. В последните минути може би някои от основните ни играчи не издържаха физически, може би не изиграхме добре нещата и тактически. И може би затова Черно море губи мачове, защото не спазваме тактическата дисциплина. В това имаме голям потенциал за работа – да играем отборно, защото индивидуалните напъни водят до загуба„, обясни треньорът на Черно море Тича Георги Давидов след загубата от Балкан с 68:80 в мач от НБЛ.

Играхме без двама основни играчи – Мартин Коцев и Иван Спиров, но състоянието им не е тревожно, решихме да ги спестим. Искам да поздравя момчетата, че играха добре през по-голямата част от мача, когато спазваха тактическия план. За краткото време, когато ме нямаше в България, нещата не са се променили, същата работа е. Дано по време на плейофите стане по-различно“, допълни бившият национал, чийто тим има в актива си 11 успеха и 19 поражения.

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани