11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияТравис Макконико: Спечелването на Купата на България и на редовния сезон в...

Травис Макконико: Спечелването на Купата на България и на редовния сезон в първенството показва сериозната работа, която свършихме

Най-важното е да продължим да израстваме като отбор, сподели гардът на Черноморец

„Спечелването на Купата на България и на редовния сезон в първенството показва сериозната работа, която свършихме и това, че си вярваме един на друг. Ние очаквахме зоновата защита на домакините, дълго време играем лична, но се готвим и за зона. Успяхме да се адаптираме и да свършим работа в транзиция, така че сме доволни. Смятам, че ако продължаваме да играем заедно, ще бъдем много трудни за побеждаване. Най-важното е да продължим да израстваме като отбор“, сподели баскетболистът на Черноморец Травис Макконико след успеха над ЦСКА с 94:78 в мач от 30 кръг в НБЛ.

Много е хубаво, когато младите играят добре. Иван Димитров игра много агресивно срещу мен, той е чудесен млад играч и се надявам, че ще има страхотно бъдеще. Аз обичам такива предизвикателства и от мен има кредит за всичко, което направи“, каза още гардът, който се разписа с 16 точки и 9 асистенции.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани