11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияИ Черно море Тича не успя да спре набралия инерция Балкан

И Черно море Тича не успя да спре набралия инерция Балкан

Пет поред за ботевградчани в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан регистрира пета поредна победа в НБЛ. Пред своята публика момчетата на Васил Христов се справиха с Черно море Тича с 80:68 в двубой от 30 кръг в шампионата при мъжете.

И ОЩЕ: Ботевградчани са с баланс от 20-10 и излязоха на трето място в класирането на родния елит. Варненци пък имат 11 успеха и 19 поражения, с което се нареждат на шеста позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Майки Диксън се включи от пейката с 23 точки за Балкан. Йордан Минчев го последва с 20 и 8 борби. Сюприйм Ханна и Николай Грозев вкараха съответно с по 11 и 10 точки.

Аверил Угба бе много полезен за Черно море Тича и достигна до дабъл-дабъл – 19 точки и 10 борби. Къртис Джоунс остана със 17 и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Двата състава стояха равностойно на паркета, като след 30 минути игра на таблото имаше само точка аванс за домакините – 47:46. В последната част ботевградчани взеха нещата в свои ръце и чрез Сюприйм Ханна, Николай Грозев, Йордан Минчев и Майки Диксън си гарантираха двуцифрена преднина, която бе достатъчна за крайното 80:68.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 април Балкан ще има визита на Черноморец, докато Черно море Тича ще гостува на Рилски спортист ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАН – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани