15.7 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоНационални отбориНационалите без Венцислав Петков на лагера в Самоков

Националите без Венцислав Петков на лагера в Самоков

Станислав Ваклинов бе повикан на мястото на гарда, който има лека травма

Венцислав Петков отпадна от групата на мъжкия национален отбор в подготовката за важните мачове в Латвия в края на месеца. Гардът на Левски Лукойл е получил лека контузия, заради която трябва да почива, обявиха от щаба. На негово място към отбора в Самоков ще се присъедини Станислав Ваклинов.

Днес тимът, воден от Росен Барчовски, се събра в Самоков за лагер до края на седмицата. В събота (13 февруари) националите ще играят срещу лидера в класирането в НБЛ Рилски спортист, а в неделя ще излязат срещу Академик Пловдив.

Последните мачове от квалификациите за Евробаскет 2022 ще се проведат в края месеца. От 19 до 22 февруари четирите отбора от нашата група Н ще се съберат в „балон“ в Латвия.

Решаващият двубой на нашите срещу латвийците ще бъде на 20-ти, а два дни по-късно „лъвовете“ ще спорят с Босна и Херцеговина. Срещите ще бъдат предавани пряко в ефира на БНТ 3.

Лагерът в Самоков ще протече в условия на строги правила за превенция срещу COVID-19. Селекцията ни ще лети за Рига на 15 февруари и ще се завърне на 23-ти.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани