13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориБългария срещу Финландия в последния 1/4-финал на европейското за младежи в петък

България срещу Финландия в последния 1/4-финал на европейското за младежи в петък

Срещата ще започне в 20.15 ч.

Националният отбор на България за младежи ще играе срещу Финландия на 1/4-финалите на европейското първенство, Дивизия Б в Грузия. Отборът на Георги Младенов ще се изправи срещу Финландия утре (22 юли) в последния мач от тази фаза на турнира, който ще се играе от 20.15 ч. в „Арена Тбилиси“.

Срещата можете да проследите пряко тук

България разполага с Борец №1 на шампионата към момента Емил Стоилов, който грабва по 11 отскочили от двата ринга топки след 3-те изиграни срещи. Центърът се нарежда и на седма позиция по ефективност на шампионата.

Неговият съотборник Константин Костадинов пък е в Топ 10 на реализаторите, вкарвайки по 17 точки на мач. Освен това, крилото овладява и по 7.7 борби, което го изпраща на 6-та позиция в тази графа.

В другите четвъртфинали на европейското за младежи в Дивизия Б ще спорят Естония срещу Северна Македония, Сърбия срещу Латвия и Швеция срещу Исландия. Ако България спечели срещу Финландия утре, то на полуфиналите в събота (23 юли) ще има за съперник победителя от двойката Швеция/Исландия. 

Националите до 20 г. на 1/4-финал на европейското, въпреки загубата от Ирландия (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани