6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАБруклин издържа срещу Атланта (видео)

Бруклин издържа срещу Атланта (видео)

Кевин Дюрант и Кайри Ървинг нанизаха общо 67 точки за Нетс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин завърши серията си от седем поредни домакинства в НБА с баланс от 6-1. В последното „мрежите“ отказаха Атланта със 120:116, с което достигнаха до общо 15-та победа в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант завърши с 34 точки за Бруклин. Кайри Ървинг го последва с 33 и 11 асистенции. Ти Джей Уорън се включи от пейката с 14 точки.

Трей Йънг бе най-добър за Атланта с 33 точки и 9 асистенции. Богдан Богданович добави 31, включително 7 тройки от 9 опита. Клинт Капела оформи дежурния си дабъл-дабъл – 15 точки и 11 борби.

КЛЮЧЪТ: Кевин Дюрант имаше 18 точки през първата четвърт, но Нетс трябваше да треперят до края, след като „ястребите“ направиха обрат в четвъртия период. Тройка на Дюрант 3.17 мин. преди сирената и негови два успешни наказателни удара в последните секунди се оказаха решаващи. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Бруклин ще гостува на Индиана, докато в неделя вечер Атланта ще излезе срещу Чикаго.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани