9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив надигра ПАО у дома (видео)

Макаби Тел Авив надигра ПАО у дома (видео)

Четвърта победа за израелския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив постигна четвърта победа в Евролигата през 2022/2023. На свой терен отборът на Одед Каташ се наложи над Панатинайкос с 85:74 в мач от 5 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Израелският гранд има в актива си и 1 загуба, докато „детелините“ са с баланс от 1-4.

НАЙ-ДОБРИ: Лоренцо Браун поведе колоната на реализаторите за Макаби Тел Авив с 22 точки, 6 борби и 9 асистенции. Уейд Болдуин добави 14, 5 борби и 6 асистенции. Джош Небо се отчете с 13 точки и 7 борби.

Дерик Уилямс бе най-резултатен за Панатинайкос със 17 точки. Матеуш Понитка се разписа с 12 и 5 асистенции. Йоргос Папаянис остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините спечелиха битката под двата ринга, след като грабнаха 37 срещу 31 борби за ПАО. Освен това, Макаби Тел Авив показа по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 58.3% срещу 53.6% за гръцкия тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 октомври Макаби Тел Авив ще гостува на Баскония, докато същия ден Панатинайкос ще приеме Партизан.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани