16.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАБостън не се даде на Торонто (видео)

Бостън не се даде на Торонто (видео)

Джейсън Тейтъм с дабъл-дабъл за лидера в Източната конференция

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън регистрира 31-вата си победа в НБА през 2023/2024. „Келтите“ подчиниха Торонто със 105:96 като гости, записвайки осми пореден успех срещу този съперник в лигата в деня, посветен на делото на Мартин Лутър Кинг.

НАЙ-ДОБРИ: Дерик Уайт и Жрю Холидей реализираха по 22 точки за лидера в Източната конференция на НБА, като последният направи и 7 асистенции плюс 6 борби. Джейсън Тейтъм оформи дабъл-дабъл – 19 и 14 борби в добавка към 6 асистенции. Кристапс Порзигинс се отчете с 15 точки и 6 борби.

Ар Джей Барет бе най-резултатен за Торонто с 24 точки и 9 борби. Имануел Куикли финишира с 21 и 6 борби. Паскал Сиакам остана със 17 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Рапъртс водеха със 73:66 в средата на третата част, но след това позволиха на Бостън да направи серия от 18-2, за да си върне лидерството. Скоти Барнс все пак намали до 96:100 две минути преди края, но Дерик Уайт и Жрю Холидей подпечатаха успеха на Селтикс.

И ОЩЕ: В игра за Бостън не се появи Джейлън Браун, който е с разтежение в дясното коляно. Треньорът на тима Джо Мазула потвърди, че баскетболиста се справя с болката, като контузията не е сериозна.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 януари Бостън ще играе срещу Сан Антонио, докато Торонто ще има за съперник Маями.

СТАТИСТИКА ОТ ТОРОНТО – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани