11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЛейкърс поставиха на колене Оклахома (видео)

Лейкърс поставиха на колене Оклахома (видео)

Антъни Дейвис и Леброн Джеймс комбинираха 52 точки за успеха на "езерняците"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Пред погледа на комисаря на НБА Адам Силвър Лос Анджелис Лейкърс прекратиха серията на Оклахома от четири поредни победи в НБА. Пред своите фенове „езерняците“ се справиха със съперника със 112:105 в деня, в който отвъд океана отдават почит на наследството на Мартин Лутър Кинг.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис поведе колоната на реализаторите за Лейкърс с 27 точки, 15 борби и 5 асистенции. Леброн Джеймс добави 25, 7 борби и 6 асистенции. Остин Рийвс вкара 15 точки плюс 7 асистенции.

Джейлън Уилямс бе най-резултатен за Оклахома с 25 точки и 6 асистенции. Шай Гилджъс-Александър го последва с 24 и 6 асистенции. Лу Дорт остана с 11 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините демонстрираха по-точен мерник в стрелбата от игра – 52.4% срещу 41.7% за Оклахома. Освен това, тимът от Ел Ей направи и повече асистенции – 30 срещу 23 завършващи подавания за съперника.

И ОЩЕ: По този начин Лейкърс записаха втори успех над „гръмотевиците“ през сезона в лигата и достигнаха до своя шести триумф в последните си 18 мача.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 януари Лейкърс ще бъдат домакини на Далас, докато утре сутрин Оклахома ще срещне Клипърс. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ОКЛАХОМА 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани