20.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАМаями отказа Бруклин в драма с продължение (видео)

Маями отказа Бруклин в драма с продължение (видео)

Джими Бътлър се завърна в игра за Хийт с 31 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Джими Бътлър се завърна в игра след контузия и изведе Маями до победа над Бруклин с 96:95 след драма с продължение, разиграна в „Барклис сентър“, в деня, посветен от НБА на делото на Мартин Лутър Кинг. Това бе трети пореден и общо 24-ти успех за „горещите“ в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър навъртя на сметката на Маями 31 точки, допълнени от 5 борби. Тайлър Хиро го последва с 29 и 11 борби. Бам Адебайо също стигна до дабъл-дабъл – 11 точки и 20 борби.

Микал Бриджис бе най-добър за Бруклин с 26 точки, 9 борби и 6 асистенции. Кам Томас се включи от пейката с 23. Ройс О`Нийл остана с 15 точки, 9 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Двата тима не излъчиха победител в редовното време, което приключи при равенство – 88:88. В продължението Ройс О`Нийл, Кам Томас и Микал Бриджис дадоха преднина на Нетс след 95:91, но Хийт отговориха със серия от 5-0, дело на Тайлър Хиро и Джими Бътлър, с което стигнаха до пълен обрат за 96:95 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 януари Маями ще гостува на Торонто, докато Бруклин ще играе срещу Портланд. 

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани