13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАБостън издържа срещу Мемфис (видео)

Бостън издържа срещу Мемфис (видео)

Джейсън Тейтъм поведе колоната на реализаторите за Селтикс с 39 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън не се огъна и издържа срещу Мемфис след 109:106 като гост в НБА. Така „келтите“ записаха трета поредна и общо седма победа в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм даде тон на Бостън с 39 точки, като бе 12/16 от линията за изпълнение на наказателни удари. Джейлън Браун добави 21 и 9 борби. С по 15 точки приключиха Маркъс Смарт и Ал Хорфорд, като първият направи и 12 асистенции за дабъл-дабъл.

Джа Морант бе най-добър за Мемфис с 30 точки, 8 борби и 9 асистенции. Дезмънд Бейн остави срещу името си 19, 5 борби и 5 асистенции. Дилън Брукс остана с 13 точки, 7 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха с 11 точки 3.22 мин. преди края, Гризлис се вдигнаха и намалиха до 2 точки, водени от Дилън Брукс, Дезмънд Бейн и Джа Морант, 17 секунди преди края. Грант Уилямс и Джейсън Тейтъм с успешни наказателни удари донесоха победата на Бостън с крайното 109:106.

 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 ноември Бостън ще приеме Детройт, докато Мемфис ще играе срещу Сан Антонио.

СТАТИСТИКА ОТ МЕМФИС – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани