10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАКайри Ървинг се завърна в НБА, Бруклин преодоля Индиана (видео)

Кайри Ървинг се завърна в НБА, Бруклин преодоля Индиана (видео)

Гардът отбеляза 22 точки в първия си двубой в лигата през сезона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кайри Ървинг изигра първи минути за Бруклин през този сезон. Гардът бе сред най-добрите при успеха на „мрежите“ над Индиана със 129:121 като гости и им помогна да триумфират за 24-ти път в НБА през 2021/2022.

И ОЩЕ: Шампионът в НБА от 2016 г. с Кливланд започна в стартовите пет на Нетс, като остана на паркета 32 минути и се разписа с 22 точки, 3 борби, 4 асистенции, 3 откраднати топки и чадър. Кайри Ървинг пропусна първите 35 мача на Бруклин в НБА през сезона, след като отказа да бъде ваксиниран за коронавирус, но от клуба решиха да го върнат в състава, заради многото проблеми с контузии.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант завърши с 39 точки, 8 борби и 7 асистенции за Бруклин. Джеймс Хардън добави 18, 5 борби и 6 асистенци. Ламаркъс Олдридж се отчете с 13 точки.

Домантас Сабонис оформи трипъл-дабъл за Индиана – 32 точки, 12 борби и 10 асистенции. Ланс Стивънсън финишира с 30 и 5 асистенции. Кийфър Сайкс остана с 18 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 януари Бруклин ще приеме Милуоки, а ден по-късно Индиана ще играе срещу Юта.

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани