6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Не бяхме докрай подготвени да откраднем победата

Бойко Миленков: Не бяхме докрай подготвени да откраднем победата

Отворихме мача сякаш прекалено респектирани от противника, коментира треньорът на Берое

Отворихме мача сякаш прекалено респектирани от противника. Имахме малко стрелби при това с лош процент. Не движихме топката достатъчно добре. Бяхме сковани. През второто полувреме променихме това до някаква степен. Имахме и късмет в определени стрелби. Възползвахме се в някои игрови ситуации и вкарахме контраатаки. Като цяло не смятам, че заслужавахме победата, въпреки огромното желание и старание, което показаха момчетата. Просто отборът на Рилски е доста опитен, организиран и затова се измъква в кризисни ситуации„, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след поражението от самоковци с 92:95 в мач от НБЛ.

„Ние не бяхме докрай подготвени да откраднем победата. Имаме да се напасваме с новите играчи. За момента сме на две тренировки с контакт от гъстия цикъл мачове. Във вторник играем с изключително класен израелски отбор. Надявам се да надграждаме. Има някакъв оптимизъм в главата ми. Благодаря на нашите привърженици за пълната зала и подкрепата. Надявам се още във вторник да ги зарадваме„, допълни треньорът на старозагорци, които са с баланс от 7-9 и са пети в класирането на родния елит. 

Берое се бори здраво, но Рилски издържа в Стара Загора

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани