6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Очаквахме много тежък мач, признавам си

Людмил Хаджисотиров: Очаквахме много тежък мач, признавам си

За нас беше важно, че в такъв труден мач като гост показахме характер и се измъкнахме с победа, добави наставникът на Рилски спортист

„Очаквахме много тежък мач, признавам си. На нас това ни бе трета среща тази седмица. Знаем, че Берое е много опасен с 5-ма чужденци, които за мен са много силни играчи един на един. А в тяхната зала играят много добър баскетбол. Мисля, че в началото контролирахме нещата, отворихме комфортна разлика. След това започнахме да правим глупости в нападение с лоши решения, грешки, което позволи на домакините да вкарат 28 точки от бърза атака само второто полувреме, което е изключително много. По този начин си създадохме проблем и двубоят се изплъзна от контрол„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Берое с 95:92 при визитата на тима си в Стара Загора.

„Като оставиш един такъв отбор да се разиграе и да набере самочувствие, започват да вкарват освен лесните, но и трудните стрелби. Влязоха им тежки шутове в такъв момент. Вярвам, че за публиката е било изключително интересно и се създаде прекрасна атмосфера в залата. За нас беше важно, че в такъв труден мач като гост показахме характер и се измъкнахме с победа. Такива срещи са от огромна полза за нашия отбор. Специално искам да поздравя отбора на Берое за това, което показа„, добави наставникът на самоковци, които са лидери в класирането с баланс от 16-0.

Берое се бори здраво, но Рилски издържа в Стара Загора

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани