4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаБаскония попиля Фенербахче след майсторски клас на Ваня Маринкович (видео)

Баскония попиля Фенербахче след майсторски клас на Ваня Маринкович (видео)

Испанският тим запазва надежди за участие в плейофите в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония запази живи надеждите си за място в плейофите на Евролигата. На свой терен селекцията на Хуан Пенароя надигра Фенербахче с 92:69 в двубой от 32 кръг в турнира на богатите. Отборът от Витория е с баланс от 17-15 и се намира на осмо място в класирането, докато „фенерите“ са шести с 18 успеха и 15 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Ваня Маринкович наниза рекордните за себе си в Евролигата 35 точки за Баскония, включително 6 тройки. Дариъс Томпсън добави 13. По 12 точки вкараха Рокас Гиедрайтис и Долтън Холмс, като първият грабна и 12 борби.

Джонатан Мотли бе най-добър за Фенербахче с 18 точки. Карсън Едуардс се отчете с 16. Тарик Биберович остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от тройката – 12/26 срещу 4/17 за „фенерите“. Освен това, Баскония доминираше и под двата ринга – 44 срещу 28 борби за отбора на Димитрис Итудис.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 април Баскония ще излезе срещу АСВЕЛ на Дий Бост, докато Фенербахче ще спори с Анадолу Ефес в турския дуел на 33 кръг в Евролигата.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани