20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАБостън удари шампиона в НБА (видео)

Бостън удари шампиона в НБА (видео)

Джейсън Тейтъм навъртя 42 точки за "келтите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън прекъсна серия от три поредни загуби в НБА. Пред своята публика в „ТД Гардън“ „келтите“ се наложиха над Милуоки със 117:103, което им донесе общо 14-ти успех в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм навъртя 42 точки за Бостън, като 16 от тях дойдоха през последната четвърт, включително 7 тройки. Джейлън Браун се завърна в игра, след като пропусна пет мача заради контузия, и остави срещу името си 19 и 5 асистенции. Грант Уилямс се отчете със 17 точки и 7 борби.

Янис Адетокунбо и Жрю Холидей бяха най-добри за Милуоки с по 20 точки, като първият овладя и 8 борби. Пат Конаутън остана с 15 и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Бъкс намалиха до 86:95 в средата на последната четвърт, преди Джейсън Тейтъм да изведе Бостън до аванс от 14 точки за 100:86. До финалната сирена домакините така и не изпуснаха инициативата и стигнаха до успеха, водени от Тейтъм.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 декември Бостън ще приеме Голдън Стейт, а два дни по-рано Милуоки ще спори с Индиана.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани