6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаБойко Миленков: За нас е чест, че сме домакини на Финалната четворка...

Бойко Миленков: За нас е чест, че сме домакини на Финалната четворка в Балканската лига

Чака ни изключително тежък мач срещу Пея, допълни треньорът на Берое

Треньорът на Берое Бойко Миленков сподели очакванията си за Финалната четворка в Балканската лига, която стартира днес в Стара Загора. В 19.15 ч. в зала „Общинска“ „зелено-белите“ ще излязат срещу косовския Пея във втория полуфинал от турнира. Преди това, от 16.30 ч. Апоел Беер Шева ще играе срещу Милениум.

За нас е чест, че сме домакини на този турнир. Аз съм реалист. Ние реално не заслужаваме да сме тук, но по стечение на обстоятелствата се случи така – да сме на Финална четворка. Ще играем срещу Пея, който за мен е изключително добър отбор с добър треньор. Два пъти по време на редовния сезон ни победиха с голяма разлика. Надявам се да има нотка подценяване от тях, заради тези обстоятелства, и ние да се възползваме от това. Чака ни изключително тежък мач. Ще направим всичко възможно да ги изненадаме„, заяви по време на днешната пресконференция в Стара Загора Бойко Миленков.

За нас тази година Балканската лига бе от голяма полза. Държи ни в игрови ритъм. Със сигурност това, че сме домакини ще ни даде някакво предимство. Надявам се доста хора да дойдат в залата. Опитахме се да създадем някаква добра организация като за финален турнир„, добави наставникът на Берое.

Срещите можете да наблюдавате пряко по TV1 или тук

ПрезGoogle
ИзточникBNR.BG/starazagora
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани