20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаГершон Ябуселе: Дълбоко съжалявам за поведението си на снощния мач

Гершон Ябуселе: Дълбоко съжалявам за поведението си на снощния мач

Баскетболът е спортен дух и приятелство, написа още в социалната мрежа Instagram френският национал

Баскетболистът на Реал Мадрид Гершон Ябуселе поднесе своите извинения към Данте Екзъм и Партизан, както и към своите колеги и клуба си. Сребърният медалист от Евробаскет 2022 с Франция бе сред най-дейните в масовия бой, който си спретнаха двата отбора в мач №2 от серията на 1/4-финалите в Евролигата.

Дълбоко съжалявам за поведението си на снощния мач. Баскетболът е спортен дух и приятелство. Моите искрени извинения на Партизан, клуб, с който винаги сме имали страхотни отношения, на Данте Екзъм и семейството му, на моите съотборници, на моя клуб и всички фенове„, написа в социалната мрежа Instagram Гершон Ябуселе.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Guerschon Yabusele (@guerschon__)

Гершон Ябуселе си навлече гнева на почитателите на играта, след като хвана за врата Данте Екзъм и го метна на паркета по време на мелето. В резултат на това последният е със скъсано сухожилие. За тези си действия крилото на „Белия балет“ може да бъде наказан за срок до 4 години.

Очаква се в следващите часове да станат ясни санкциите след боя в Мадрид. От Евролигата пък излязоха с изявление, в което остро осъждат подобни действия.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани