14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаБожидар Аврамов продължава в Италия

Божидар Аврамов продължава в Италия

Българинът ще облече екипа на участника в Серия Б Супернова Фиумичино

Божидар Аврамов ще продължи кариерата си в Италия. Българинът ще облече екипа на участника в Серия Б Супернова Фиумичино, обявиха от клуба в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Supernova Fiumicino (@supernovafiumicino)

„Щастлив съм да се присъединя към амбициозен отбор като Супернова, който има ясна цел. Искам да дам своя принос през тази втора част от сезона, за да мога да добавя към личната си биография още едно постижение“, заяви пред официалния сайт на клуба Божидар Аврамов.

За последно гардът носи екипа на ЦСКА през този сезон. За „червените“ той записва средно по 3.5 точки, 1.8 борби и 2.1 асистенции в общо 11 мача.

Варненецът преминава още през Черно море, Лукойл Академик, Левски Лукойл, Балкан и Спартак Плевен у нас. 6-кратен шампион на страната със „студентите“, както и носител на 3 Купи и 1 Суперкупа с този тим. С Левски Лукойл има титлата в НБЛ през 2018 г., както тогава е избран и за MVP на финалите, а освен това, завоюва още трофея в Балканската лига и Суперкупата.

В чужбина Божидар Аврамов има периоди в румънските Питещ и Плоещ, в Казерта в Италия, в Олимпия Лариса в Гърция, както и през испанските Валенсия и Гандия.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани