18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Не можахме да използваме два момента, в които резултатът беше...

Тити Папазов: Не можахме да използваме два момента, в които резултатът беше равен

Христо Захариев не получи много игрово време, защото получи болки и решихме да го запазим, обясни наставникът на Левски Лукойл

Обяснявам си липсата на енергия от наша страна с подценяването на мача до известна степен. След това имаше един преломен момент, в който допуснахме грешка при равен резултат. Трябваше да търсим победата толкова, колкото домакините. Ако ние бяхме в същата ситуация като тях, също нямаше да се предадем и щяхме да вярваме. Смятам, че получихме заслужено звучен шамар, няма никакъв коментар. Те бяха на гребена на емоцията, която сами си създадоха на базата на добрата игра, която показаха. Не можахме да използваме два момента, в които резултатът беше равен. Тогава топката беше наше притежание, но направихме грешка и получихме 9 поредни точки. Там се прекършихме, но ако трябва да сме обективни, победи отборът, който повече заслужаваше„, коментира пред Max Sport треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след загубата от Балкан с 81:100 в полуфиналите в НБЛ.

Загубата на борбата под коша я отдавам на липсата на концентрация. Последната част не е такъв критерий, там се пречупихме. В последните минути завъртяхме състава, защото след два дни има друг мач. Не може да допуснем 100 точки в рамките на 72 часа, след като в миналата среща позволихме само 53. Тези 53 точки не са реални. Трябва да бъдем обективни, това е един добър отбор, но тези 100 точки също са много. Трябва да се преборим и да сме готови за здрава битка, в която трябва да ограничим еуфорията, създадена от страна на Балкан“, добави наставникът на столичани, които допуснаха първо поражение в плейофите в мъжкия ни елит.

Излизането на Йовица Арсич доведе до допълнителна мобилизация при съперника. Това е нож с две остриета. Христо Захариев не получи много игрово време, защото получи болки и решихме да го запазим. В хода на серията всички сме потърпевши и се получават контузии. Показахме как не трябва да изглеждаме. Един добър резултат се постига с много себераздаване и воля. За да спечелим четвъртата среща, трябва да играем както в първите два двубоя в София“, каза още Тити Папазов.

Балкан се върна в играта, намали до 1-2 в полуфиналите в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани