7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияБерое обърна Черно море Тича в края (видео)

Берое обърна Черно море Тича в края (видео)

Старозагорци измъкнаха победата в последните 15 секунди

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое прекъсна серия от три поредни загуби в НБЛ. В зала „Христо Борисов“ отборът на Любо Минчев обърна Черно море Тича с 80:76 като гост в мач от 25 кръг в шампионата при мъжете. Старозагорци вече имат баланс от 10-11 и са пети, докато варненци са на дъното с 2 успеха и 19 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: По екипи за Берое не бяха Николай Стоянов, Станислав Ваклинов и Джеймс Гавин. От техните колеги Кей Джей Фейгин бе над всички с 28 точки, от които 7 тройки, плюс 8 асистенции. Седариан Рейнс се включи от пейката с 13 точки и 7 борби. Дамян Минков бе на крачка от дабъл-дабъл – 11 точки и 8 борби.

За Черно море Тича отсъстваха Пламен Алексиев и Александър Милов, но в игра се завърна Мартин Коцев. Най-добър бе Георги Боянов, приключил с дабъл-дабъл – 29 точки и 11 борби. Александър Стойков вкара 18. Терънс Томпсън остана с 10 точки и 14 борби.

КЛЮВОВИЯТ МОМЕНТ: Домакините изоставаха с 15 точки през първото полувреме, но се вдигнаха на щурм след почивката и ги заличиха, фиксирайки равенствто за 56:56 в началото на последната четвърт. Освен това, варненци дръпнаха с 13 точки за 71:58 чрез Георги Боянов, Цветомир Куртев и Терънс Томпсън. Старозагорци отвърнаха и чрез Кей Джей Фейгин, Дамян Минков и Кейлъб Бишъп намалиха до 75:76 15 секунди преди края. Няколко успешни наказателни удара на Михаил Комбаков, Дамян Минков и Брейди Роуз сложиха точка на спора с крайното 80:76.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 април Берое ще спори с Черноморец, а два дни по-рано Черно море Тича ще играе с Рилски спортист.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани