19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАБез Никола Йокич Денвър си свърши работата срещу Клипърс (видео)

Без Никола Йокич Денвър си свърши работата срещу Клипърс (видео)

12-ти успех за шампионите в НБА този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Никола Йокич, който има проблем с кръста, Денвър ликува за 12-ти път в НБА през този сезон. При визитита си в Лос Анджелис шампионите се справиха с Клипърс със 113:104, с което достигнаха до втори пореден успех.

НАЙ-ДОБРИ: Реджи Джаксън даде тон на Денвър с дабъл-дабъл – 35 точки и 13 асистенции. Диандре Джордан добави 21, 13 борби и 5 асистенции. С по 12 точки приключиха Джъстин Холидей и Кентавиъс Колдуел-Поуп.

Кауай Ленърд бе най-резултатен за Клипърс с 31 точки и 8 борби. Ивица Зубац също стигна до двойните показатели – 23 и 14 борби. Ръсел Уестбрук остана с 14 точки и 11 борби.

КЛЮЧЪТ: Реджи Джаксън и Диандре Джорджан комбинираха 20 точки в последната четвърт, с което помогнаха на Денвър да заличи пасив от 11 точки. Нъгетс стигнаха до обрата след серия от 22-6, с което излязоха напред с 99:94. До финалната сирена гостите не изпуснаха лидерството, нанасяйки осма поредна загуба на Клипърс в съперничеството между двата тима.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 ноември Денвър ще приеме Хюстън, докато Клипърс ще гостуват на Вашингтон. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани