11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАФиладелфия нанесе най-тежкото поражение в кариерата на Леброн Джеймс (видео)

Филаделфия нанесе най-тежкото поражение в кариерата на Леброн Джеймс (видео)

Джоел Ембийд с трипъл-дабъл за Сиксърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия влезе в кошмарите на феновете на Лос Анджелис Лейкърс. Сиксърс пометоха съперника след 138:94 у дома, достигайки до втора поредна и общо 12-та победа в НБА от началото на сезона.

И ОЩЕ: Това бе най-тежкото поражение в кариерата на Леброн Джеймс в най-силното първенство в света, която стартира през 2003 г. Преди това като част от Маями крилото има загуба във финалите в НБА с 36 точки, а през 2019 г. Индиана побеждава Лейкърс с 42 точки.

НАЙ-ДОБРИ: Тайрис Макси се отчете с 31 точки и 8 асистенции за Филаделфия. Джоел Ембийд оформи трипъл-дабъл – 30, 11 борби и 11 асистенции. Маркъс Морис се включи от пейката с 16 точки.

Леброн Джеймс бе най-резултатен с Лейкърс с 18 точки и 5 асистенции. Антъни Дейвис финишира със 17 и 11 борби. С по 12 точки останаха ДиАнджело Ръсел и Остин Рийвс, като първият направи и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините демонстрираха по-добра успеваемост в стрелбата от тройката – 22/45 срещу 7/28 за тима от Ел Ей. Освен това, Сиксърс грабнаха и повече борби – 48 срещу 32 за Лейкърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: За Филаделфия предстоят визити на Ню Орлиънс и Бостън, докато Лейкърс ще играят срещу Детройт и Оклахома.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани