18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс: Искаме да върнем Лейкърс, където им е мястото (видео)

Леброн Джеймс: Искаме да върнем Лейкърс, където им е мястото (видео)

За мен е чест да нося тези цветове, допълва Краля

Леброн Джеймс продължава да катери върхове в НБА. Крилото изведе Лейкърс до първи финал на Запад от 2010 г., като реализира 29 точки плюс 11 борби и 7 асистенции при успеха на тима си над Хюстън със 119:96 за 4-1 победи в серията.

35-годишният баскетболист влезе в Топ 3 на играчите с най-много спечелени плейофни серии в историята на лигата. Той вече дели третото място в тази класация с легендата Карим Абдул-Джабар, като и двамата имат по 37 успеха.

Освен това, Краля стана едва вторият в НБА след големия Оскар Робъртсън, преминал границата от 250 точки, 100 борби и 80 асистенции в първите 10 мача от плейофите в един сезон.

Това е причината да се присъединя към Лейкърс. Искам да върна този отбор на мястото, на което заслужава да бъде и да се бори за титлата. За мен е чест да нося тези цветове, всички изпитваме това. Ще опитаме да продължим наследството”, сподели Леброн Джеймс, след като изведе “езерняците” до финал на Запад.

Вижте го сами: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани