20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаБаскония и Коди Милър-Макинтайър се бориха, но не издържаха в Княжеството (видео)

Баскония и Коди Милър-Макинтайър се бориха, но не издържаха в Княжеството (видео)

Гардът направи 11 асистенции срещу Монако

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония на Коди Милър-Макинтайър претърпя второ поредно поражение в Евролигата. Гардът и тимът му отстъпиха на Монако с 83:93 като гости в мач от 20 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Отборът от Витория има в актива си 10 успеха и 10 поражения, с което се нарежда на 11-та позиция. Селекцията от Княжеството пък има 11 победи и 9 поражения и е на осма позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър се превърна в автор на 11 от общо 20-те асистенции на Баскония в срещата. Освен това, гардът добави към сметката си 2 точки и 3 борби, като бе 1/2 при стрелбата си от средно разстояние.

От неговите колеги Маркъс Хауърд наниза 33 точки, от които 5 тройки.

Майк Джеймс бе най-резултатен за Монако с 26 точки и 7 асистенции. Донатас Мотеюнас вкара 13. Алфа Диело и Якуба Куатара останаха с по 12 точки.

КЛЮЧЪТ: След равностойно първо полувреме Монако заложи на нападението и дръпна със 71:59. Гостите не се отказаха и сведоха пасива си до 3 точки за 81:84, но домакините не се огънаха и чрез Донатас Мотеюнас, Майк Джеймс и Джером Блосъмгейм стигнаха до успеха, оформяйки крайното 93:83 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 януари Баскония на Коди Милър-Макинтайър ще приеме Олимпиакос, докато ден по-рано Монако ще играе срещу Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани