17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаФенербахче шамароса Партизан (видео)

Фенербахче шамароса Партизан (видео)

Отборът на Шарунас Ясикевичус заличи пасив от 17 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче постигна втора поредна и общо 12-та победа в Евролигата този сезон. На свой терен селекцията на Шарунас Ясикевичус се наложи над Партизан с 91:76 в мач 20 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Турският гранд има в актива си и 8 загуби, с което се нарежда на пето място в класирането. Селекцията на легендата Желко Обрадович е с баланс от 10-10 на 10-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Тайлър Дорси финишира с 24 точки за Фенербахче, от които 5 тройки. Марко Гудурич добави 15. Нейт Сестима се разписа с 14 точки.

Кевин Пънтър бе най-резултатен за Партизан с 18 точки. Джеймс Нънали се разписа с 14. Бруно Кабокло остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: През първото полувреме Партизан достигна до преднина от 17 точки за 36:19, воден от Кевин Пънтър. „Фенерите“ все пак намалиха до 43:48 чрез Тайлър Дорси и Ник Калатес. След паузата постепенно домакините наложиха темпото си и след 25:16 в третия период обърнаха до 68:64. В последната четвърт Фенербахче използва добрата си успеваемост от далечна дистанция и стигна до успеха, оформяйки крайното 91:76.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 януари Фенербахче ще играе срещу Байерн Мюнхен, докато ден по-късно Партизан ще има мач срещу Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани