10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАКайри Ървинг ядоса Кевин Гарнет (видео)

Кайри Ървинг ядоса Кевин Гарнет (видео)

Действие на гарда върху логото на Селтикс предизвика реакцията на шампиона в НБА през 2008 г.

Една от легендите на Бостън Кевин Гарнет не остана никак впечатлен от постъпката на Кайри Ървинг, който след последния мач между своя Бруклин и Селтикс стъпка логото на клуба, което е поставено в средата на паркета в „ТД Гардън“. Гардът носи екипа на „келтите“ от 2017 до 2019 г., но след това напусна.

Значи Кайри направи това и всички ще мълчат, никой няма да каже нищо за това?! Тоест просто ще се държим така, сякаш не сме го видяли. Какво става? Това е недопустим акт. Не е готино на всяко ниво. Всички трябва да се държим по-добре. Добро утро на всички и приятен ден”, написа Кевин Гарнет в социалните мрежи.

Малко след въпросната случка, бутилка полетя от трибуните към самия Кайри Ървинг, който се бе отправил към съблекалнята на Нетс. Мъжът, хвърлил бутилката, бе арестуван и изведен с белезници от залата, а след това са му подвигнати обвинения.

Бруклин би Бостън, хвърлиха бутилка по Кайри Ървинг (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани